Coolpolitics and Habbo goes UN!

Wat weet jij over de Verenigde Naties? Laat dat zien door middel van de speciale Coolpolitics groep en discussieer met UN en ontwikkelingsdeskundigen en politici. Maak daarnaast kans op een UN vlag en op een UN badge! 

Weet jij wat er speelt bij de Verenigde Naties? Heb jij een brandende vraag? Of misschien wel een briljante tip? Vul deze vraag of tip dan in op deze pagina en wie-weet win jij wel één van de 9 UN badges. En daarnaast een plek op de eerste rang tijdens de debatten in Coolpolitics’ Habbo goes UN Room op 26 oktober, 2 november  of op 9 november allemaal om 16:00 uur.

Weet jij veel over de Verenigde Naties? Doe dan mee met de quiz in de Habbo goes UN Room. Doe dit voor 25 oktober en maak kans op één van de 1.000 exclusieve UN vlaggen! Weet jij er niet zoveel van af? Geen nood! Als je lid wordt van de Coolpolitics groep dan maak je ook kans op één van de 1.000 UN vlaggen!

Marco.11 is begonnen in 2004 als hele gewone Habbo. Ik ben in 2008 Habbospot begonnen en ben tot op de dag van vandaag actief in Habbo. Ik schrijf er elke dag artikelen, organiseer competities, maak ontwerpen en doe eigenlijk alles wat er bij een fansite komt kijken.

2 reacties op “Coolpolitics and Habbo goes UN!”

  • ratchetde-Dude zegt op 7 november 2011 18:25

    Ik heb er zo’n eentje gewonnen! :)

  • Paragoomba zegt op 14 november 2011 07:33

    Ik ook :)

Plaats een reactie