Habbospot jaaroverzicht 2008

Het begon allemaal op 10 maart 2008 toen ik de blog Habbo04.blogspot.com (Habbospot.blogspot.com was niet meer beschikbaar) oprichtte. 

Daarvoor had ik al plannen om een leuke nieuwe Habbo fansite op te richten, en dat werd dus Habbospot. Deze blog is een tussenstap naar een echte site. Ik zou eerst even aanzien hoe de site ging lopen en of ik er wel mee verder zou gaan. Ik ben nu van plan om er mee door te gaan en daarom geeft mijn vader mij een groot cadeau. Namelijk dat een professionele websitebouwer (!) mijn zelf gemaakte layout(voorproefje, zie hiernaast) op de site zet en de site verder inricht.

Het afgelopen jaar is het raar gegaan met alle nieuwsreporters. Ik heb namelijk een paar nieuwsreporters gehad die maar 1 of zelfs geen berichten hebben geplaatst. Ondertussen zijn deze ontslagen, want zeg nou zelf: dat kan toch niet? Ik ga de komende tijd ook weer een nieuwsreporter sollicitatieronde houden en ik hoop dat deze nieuwe nieuwsreporters dan wel gaan schrijven!

De statistieken gingen dit jaar ook erg goed. Ik haalde hoge bezoekersaantallen, namelijk rond de 150 per dag. Door dit bericht had ik anderhalve week geleden (18 december 2008) zelfs een recordaantal, namelijk 1.026 bezoekers op één dag!
Ik wens jullie verder een gelukkig Nieuwjaar toe! En ik hoop dat ik je weer vaak hier op de site zie terugkomen ;-).

Marco.11 is begonnen in 2004 als hele gewone Habbo. Ik ben in 2008 Habbospot begonnen en ben tot op de dag van vandaag actief in Habbo. Ik schrijf er elke dag artikelen, organiseer competities, maak ontwerpen en doe eigenlijk alles wat er bij een fansite komt kijken.

3 reacties op “Habbospot jaaroverzicht 2008”

 • Robin zegt op 27 december 2008 17:51

  Héhé, proficiat. En ik hoop ook dat de site nog lang en gelukkig blijft bestaan.

 • Frank zegt op 27 december 2008 17:58

  Habbospot heeft een prima start gemaakt in 2008. Volgens mij gaat 2009 nog veel meer moois brengen. Proficiat Marco met dit prachtige resultaat en veel succes in 2009, je gaat er vast wat moois van maken!

 • Tamara zegt op 28 december 2008 14:28

  Heee Marco,, Gefeliciteerd,

  En hopelijk wordt 2009 net zo mooi!

Plaats een reactie