Het einde van Habbospot.nl

Helaas komt aan alles een einde… Zo ook aan de offici√ęle fansite Habbospot.nl. Na meer dan 3,5 jaar een uitgebreide fansite actief te hebben onderhouden heb ik, Marco.11, besloten om er een punt achter te zetten.

Tijd, tijd en nog eens tijd. Hoe ouder je wordt, hoe meer tijd je nodig hebt voor bepaalde dingen. Op dit moment ben ik druk bezig met mijn opleiding waardoor ik minder tijd heb gekregen voor Habbo. Maar dit komt ook niet alleen door mijn studie, ook door mijn veranderde hobby’s en interesses. Hierdoor heb ik ook gewoon minder motivatie en inspiratie voor onze Habbo Fansite. Dat is niet goed, want als ik vind dat als je iets doet, je het ook goed moet doen.

Ik heb een erg leuke tijd gehad in Habbo en op Habbospot, en wil daarvoor iedereen bedanken!

Medewerkers

Wat altijd het mooie was aan Habbospot, was dat er elke week sollicitaties binnenkwamen. De sollicitaties waren niet altijd goed, maar als er één goede tussen zat kreeg hij of zij een baan aangeboden op Habbospot. Uit alle sollicitaties is een groep met fantastische teamleden ontstaan waarvan ik veel hulp heb gehad en die mooie bijdragen hebben geleverd!

Vogelpoep - Nieuwsreporter, Up-to-badge reporter, Badgereporter en Allround Manager
Een vriend die je maar zelden tegenkomt in Habbo. Sociaal, creatief en hij weet raad met alles! Hij werkte 2 jaar trouw aan het opbouwen van Habbospot. Hij is daarmee ook de medewerker die het langst van iedereen op Habbospot heeft gewerkt!

liiefe..lilo - Spellingchecker en Badge pagina beheerder
Een goede vriendin die vaak de touwtjes in handen neemt. Een woord met een d, t of dt? Geen probleem! Zij weet (met een t) er raad (met een d) mee! Ze was één van de weinige vrouwelijke medewerkers die op Habbospot heeft gewerkt. Mijn complimenten!

.:Room-saver:. - Tekenaar
Een creatieve en talentvolle vriend. Altijd vrolijk met een goed gevoel voor humor. Hij werd bekend met een tekenwedstrijd op Habbospot. In die tijd is hij gevraagd om bij Habbospot te komen werken. Dit aanbod heeft hij gelukkig geaccepteerd!

Boax - Nieuwsreporter
Een vriend die ik al lange tijd ken. Met talent voor schrijven, waar hij dan ook zeker mee door moet gaan. Misschien ken je hem niet maar gebruik je wel zijn forum. Hij is namelijk de eigenaar van de Competitie Antwoorden groep. Bedankt Boax!

Daan3856 - Bugreporter
Een vriend die alles van bugs en fouten af weet. Als Habbo een foutje had dan werd dit gelijk op Habbospot gezet. Om het goed te maken met Habbo zette hij er ook altijd een update bij als een probleem was verholpen. Respect.

Bezoekers

Niet alleen dankzij onze fantastisch medewerkers was Habbospot een succes, maar ook door jou! Jij was er elke dag om artikelen te lezen, pagina’s te bekijken en discussies aan te gaan in de reacties. Wist je iets wat wij nog niet wisten? Dan gaven jullie ons een tip! Vandaar dat hiernaast alle tipgevers staan afgebeeld.

Ik wil namens het hele Habbospot team de bezoekers enorm bedanken! Laat hieronder in de reacties achter hoe jij je tijd op Habbospot hebt beleefd, we zouden het erg leuk vinden om dit van je terug te horen!

Overname

Natuurlijk hebben mijn medewerkers en ik gedacht aan een overname van Habbospot. We kwamen allemaal op dezelfde Habbo neer als perfecte kandidaat voor de overname. Je raadt het waarschijnlijk al, dat was Vogelpoep. Ik heb het er met hem over gehad, maar helaas ziet Vogelpoep dit niet zitten, wat ik volkomen kan begrijpen. Er komt een stuk meer bij kijken dan alleen nieuws posten en een header maken. De achterkant van de site vraagt ook veel aandacht! Daarom is het ook geen idee om iemand anders het te laten overnemen. De site zal nog zo lang mogelijk online blijven maar er zal niets meer veranderd worden aan de site.

Herinnering

Als herinnering aan Habbospot heb ik vandaag, op de dag dat Habbospot stopt, een aapje genaamd Habbospot op de wereld gezet. Deze kun je vinden in het Habbospot Park. Aai dit aapje zo vaak mogelijk uit respect voor Habbospot!

Nogmaals iedereen bedankt voor al het enthousiasme en het Habboteam en ikzelf wensen jullie nog veel plezier op Habbo toe!

Klik hier om de geschiedenis van Habbospot nog eens terug te lezen. >>

Marco.11 is begonnen in 2004 als hele gewone Habbo. Ik ben in 2008 Habbospot begonnen en ben tot op de dag van vandaag actief in Habbo. Ik schrijf er elke dag artikelen, organiseer competities, maak ontwerpen en doe eigenlijk alles wat er bij een fansite komt kijken.

120 reacties op “Het einde van Habbospot.nl”

 • jimmy zegt op 26 juli 2012 21:22

  wat jamer het is de leukste habbo van de heel werdt

 • jimmy zegt op 26 juli 2012 21:23

  dit is de stomste habbo van de heel werdt

 • stiens22 zegt op 27 juli 2012 10:57

  Jammer, jammer. Maar aan alles komt een eind!

 • iStanZ zegt op 9 augustus 2012 12:46

  helaas was een geweldige site

 • Blacktk zegt op 16 augustus 2012 01:06

  zeker nagetekent

 • thomas-2001v zegt op 12 oktober 2012 15:30

  kan niet iemand de site overnemen?????

 • dimitri zegt op 17 oktober 2012 13:03

  Alweer 1 jaar zonder Habbospot.. :(

 • olaf88 zegt op 25 oktober 2012 20:13

  ik kan hem overnemen…

 • Joost zegt op 18 november 2012 15:28

  Ik wil het overnemen, als u dat wilt en het mag. Ik weet alles al want ik ben bij een andere site; HOOFD-MOD.
  Ik wil dat het hotel nog langer kan bestaan en iedereen lekker kan blijven spelen! DUS, IK KAN HET OVERNEMEN!

 • Joost zegt op 18 november 2012 15:29

  Neem contact met me op als het kan, alvast bedankt!

 • guthixsword1 zegt op 27 december 2012 22:30

  jammer dat het zo’n treurig einde heeft maar iets kan ook niet voor altijd bestaan. maar zelfs aan habbo komt een eind.mischien ook ooit de wereld.

 • Barbequevlees zegt op 25 februari 2013 14:10

  Toch wel mooi om even terug te kijken…

 • robin zegt op 27 februari 2013 17:47

  hoi

 • iwan zegt op 1 april 2013 08:54

  Jammer man je strips waren geweldig:( ik ging elkedag kijken wrm stop je?

 • Mister.stijn zegt op 9 mei 2013 13:58

  Beste Habbospot, De site overnemen vraagt inderdaad wat onderhoud, elke php en config map moet onderhouden worden. Maar ik ken er alles van, html, php, mysql, je moet gwn een mailtje sturen. De kosten maakt niet uit :)

 • xacacia-clark!. zegt op 19 juni 2013 19:43

  nog nooit op habbo geweest , maar het was geweldig denk ik.

 • Geurtvdb zegt op 16 november 2013 20:50

  Mis jullie website nog wel!

 • Mister.stijn zegt op 17 november 2013 15:57

  ik ook geurtvdb.

 • Nous zegt op 5 september 2014 23:28

  JAMMER IK MIS JULLIE LANG NIET MEER ON GEKOMEN!

 • __DUKE zegt op 26 mei 2016 14:50

  Echt is deze website gestopt, ik kijk hier nog weekelijks
  en niet gemerkt alle dingen van 2011 en 2010 staan er nog dus nog genoeg te lezen voor de niewe mensen :D

Plaats een reactie