Ontvangstcomité badges

Naam en beschrijving: Ontvangstcomité – Haas I – De snelle Habbo – ijverig en aardig! Achievement voorlopig helaas niet meer te behalen.

.

Naam en beschrijving: Ontvangstcomité – Hert II – De gezellige Habbo – weet veel en neemt de tijd. Achievement voorlopig helaas niet meer te behalen.

.

Naam en beschrijving: Ontvangstcomité – Otter III – De goede Habbo – laat je niet zitten. Achievement voorlopig helaas niet meer te behalen.

.

Naam en beschrijving: Ontvangstcomité – Das IV – De diepgaande Habbo – in voor een leuk gesprek. Achievement voorlopig helaas niet meer te behalen.

.

Naam en beschrijving: Ontvangstcomité – Vos V – De slimme Habbo – scherp en snel van geest. Achievement voorlopig helaas niet meer te behalen.

.

Naam en beschrijving: Ontvangstcomité – Lynx VI – De jagende Habbo – zoekt naar gezelligheid. Achievement voorlopig helaas niet meer te behalen.

.

Naam en beschrijving: Ontvangstcomité – Buffel VII – De sterke Habbo – altijd betrouwbaar. Achievement voorlopig helaas niet meer te behalen.

.

Naam en beschrijving: Ontvangstcomité – Beer VIII – De aardige Habbo – rustig en geduldig. Achievement voorlopig helaas niet meer te behalen.

.

Naam en beschrijving: Ontvangstcomité – Arend IX – De scherpe Habbo – waakt over de anderen. Achievement voorlopig niet meer te behalen.

.

Naam en beschrijving: Ontvangstcomité – Uil X – De oude en wijze – met een hart van goud. Achievement voorlopig niet meer te behalen.

.

Naam en beschrijving: Ontvangstcomité – Wolf – Ervaren Habbogids en forumadmin die de andere gidsen helpt en steunt.

Bekijk de 8 badge dragers
Ziffy
Maar88
Denneappel
Justinos
Lieserd
woestijnvosje
DeckersUltimate
Jet