Filmpjes

The Haunting of Habbo hotel
Tijdens Halloween 2009 heeft Habbo verschillenden events en competities gehouden. Rondom dit heeft Habbo een eng promotie filmpje gemaakt.

.

Heartbreak hotel
In de maand februari stond Habbo lange tijd in het thema van Habbo’s Heartbreak hotel. Rondom dit heeft Habbo een promotie filmpje gemaakt.

.

Complicatie Elfstedentocht
In 2009 werd er weer een Virtuele Elfstedentocht gehouden in Habbo! Habbo maakte daar een kleine complicatie van zodat je kan zien hoe dat er aan toe ging.

.

I’m 2 sexy 4 my Habbo
In de maanden april en mei stond Habbo lange tijd in het thema van Habbo Runway. Daar kwamen vele competities bij kijken en zelfs een competitie waarbij je Habbo look in alle Habbo hotels kon verschijnen! Rondom dit heeft Habbo een promotie filmpje gemaakt.

.

Coen en Sander show in Habbohotel
Op 12 april 2010 bezochten Coen en Sander live vanuit hun eigen radiostudio Habbo. De hele uitzending is terug te luisteren en er zijn leuke foto’s te zien.

.

Michael Jackson Memorial
Toen Michael Jackson 25 juni 2010 precies een jaar geleden was overleden, kon je meedoen aan twee Memorial competities. Een pixelart competitie en een video competitie. Hieronder staan de winnaars van de Michael Jackson Memorial video competitie 2010.

.

De draak
Rond de tijd dat bekend werd dat er een nieuw huisdier aan zat te komen dook er een vreemde video op.

.

R.I.P. alle Openbare Ruimtes
Woensdag 8 juni 2011 hebben we met z’n alle afscheid genomen van de Openbare Ruimtes. Ook Boax deed dat. En dit op een wel heel speciale manier! Hij heeft namelijk van alle ruimtes apart afscheid genomen. Hier de kans om ze allemaal nog eens te bekijken!

.

Meer video’s bekijken? Neem dan is een kijkje op het Habbospot Youtube kanaal.